Podujeva

Rrokulliset një veturë në Penuhë të Podujevës

Pak më parë ka ndodhur një aksident trafiku ku është rrotulluar një veturë  në magjistralen Prishtinë-Podujevë më saktësisht në fshatin Penuhë të Komunës së Podujevës.

Ngasësi i automjetit ka humbur drejtimin dhe si pasojë i është rrotulluar vetura.

Sipas dëshmitarëve, në këtë aksident përveç dëmeve materiale dyshohet se ka edhe persona të lënduar.

https://www.facebook.com/pikturamuriunik/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close