LajmePodujeva

Niveli i ujit në Batllavë e Badoc rritet mbi 3 metra

Kompania rajonale e ujësjellësit “Prishtina”, përmes një postimi në faqen zyrtare ka treguar për gjendjen e liqeneve akumuluese sipërfaqësore, Batllava dhe Badoci.

“Niveli i ujit në të dy liqenet, pas reshjeve të vrullshme atmosferike në vendin tonë janë rritur mbi 3 metra.

Niveli i ujit në Liqenin e Batllavës është 632.10 m mbi nivelin e detit ose – 2.90 m nën nivelin e kapërderdhjes, derisa niveli i ujit në Liqenin e Badocit është 641.60 ose – 8.25 m nën nivelin e kapërderdhjes”, thuhet në njoftim.

https://www.neptun-ks.com/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close