Podujeva

Familjet e Zahir Pajazitit, Hakif Zejnullahut dhe Edmond Hoxhës bashkë në 23-vjetorin e rënies heroike

Në mesin e tyre është edhe deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Floreta Zejnullahu, e cila e ka axhë, heroin Hakif Zejnullahun.

Tre strategët, Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha ishin duke udhëtuar nga Prishtina në drejtim të Vushtrrisë, kur hasën në pritën e vënë nga forcat pushtuese në fshatin Pestovë, ku të tretë bien heroikisht në luftë.

https://www.facebook.com/pikturamuriunik/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close