Podujeva

Zyrtare: Këta janë deputët e PDK-së që do hyn në Kuvend

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të enjtën ka shpallur rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme më 6 tetor.

Me këtë rast janë bërë të ditur edhe emrat dhe votat e kandidatëve të subjekteve politike që do t’i zënë ulëset e Kuvendit.

Partia Demokratike e Kosovës në këtë legjislaturë do të ketë 25 deputetë.

PDK ka marrë 178.645 vota ose 21,163% .

Në listën më poshtë mund të gjeni emrat dhe votat që fitan në zgjedhjet e 6 tetorit.

https://www.facebook.com/pikturamuriunik/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close