Kronik e zezPodujeva

Vërshime në Podujevë, uji merr shtëpitë e oborret (Video)

Një pjesë e Podujevës është vërshuar nga uji, raporton PortalPodujeva.

Banorët kanë dërguar pamje, ku shihen shtëpitë e mbushura me ujë.

Gjendja është e jashtëzakonshme dhe kërkohet kujdes nga të gjithë.

https://www.facebook.com/pikturamuriunik/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close