Podujeva

Tre muaj burg dhe gjobë për dy burrat nga Podujeva që vodhën një frigorifer

Tre muaj burg dhe 150 euro gjobë me kusht, 犀利士 ka shqiptuar Gjykata Themelore në Prishtinë, dega në Podujevë, ndaj dy të akuzuarve për vjedhje, Limon Lahu dhe Armend Tatari.

Lexo më shumë »
https://www.facebook.com/pikturamuriunik/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close