Podujeva

Pritje të gjata për të blerë miell në Podujevë, kolona deri në 2 km

Ka shkuar në 16 numri i të prekurve me koronavirus Kosovë gjë që ka shtuar panikun te qytetarët.

Shumë qytetarë tashmë janë kanë msyer dyqaneve për tu furnizuar me gjërat elementare dhe ushqimore.

E njëjta gjë ka ndodhur edhe në Sekiraq të Podujevës ku qytetarë të shumtë kanë pritur me orë të tëra deri mesnatë duke krijuar kolona të gjata deri në 2 metra. 

Ata gjithë ëtë pritje e kanë bërë për të siguruar një termini që të mund të blejnë vetëm 25 kilogram miell.

Ndryshe, institucionet përkatëse dhe qeveria po vazhdojnë që të bëjë thirrje që qytetarët t’i reduktojnë daljet dhe të iu përmbahen rregullave.

https://www.facebook.com/pikturamuriunik/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close