Podujeva

POLICIA: KUSH NUK RESPEKTON MASAT DERI NË 12 VJET BURG

https://www.neptun-ks.com/

Po nuk mbajtët maskë dhe delni në rrugë, mund të dënoheni deri në 12 vjet burgim.

Kështu ka thënë Afrim Ahmeti, drejtori i Operacioneve në Policinë e Kosovës në një intervistë për Ekonomia Online.

Këto gjoba – që më e madhja shkon tek 12 vjet heqje lirie – do të fillojnë të aplikohen nga nesër, e martë, njofton Insajderi.

“Nga nesër do të fillojmë me shqiptimin e gjobave për shkak se numri i madh i të infektuarve është në rritje dhe po e shohim që nuk po ka alternativ tjetër pa filluar me shqiptimin e gjobave”, ka thënë Ahmeti.

“Dënimet janë mjaft të mëdha dhe sipas nenit 249 dhe 250 dënimet shkojnë nga 2 vjet deri në 12 vjet burg ndërsa për kundërvajtje sipas Ligjit për parandalimin e sëmundjeve ngjitëse deri në 8 mijë euro gjobë”.

Ahmeti mes tjerash ka thënë se Policia e Kosovës nga dita e nesërme do të fillon punën me orar prej 12 orësh, si dhe do të ketë prezencë maksimale nëpër sheshe dhe rrugët kryesore.

Ai ka theksuar se ne të gjitha qytet e Kosovës ka pasur monitorim maksimal nga Policia.

https://www.neptun-ks.com/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close