Podujeva

Podujevë: I hyjnë në shtëpi dhe i vjedhin pushkën e gjuetisë, stoli ari dhe para të gatshme

Një qytetarë nga komuna e Podujevës është ankuar në Policinë e Kosovës se në mbrëmjen e së dielës i kishin hyrë brenda shtëpisë persona të panjohur e të cilët i kanë vjedhur pushkën e gjueti威而鋼 së, stoli ari dhe para të gatshme.

Policia njofton se rasti është duke u hetuar.

https://www.facebook.com/pikturamuriunik/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close