Podujeva

Gjendet në Kavajë vetura e vjedhur në Sekiraqë, pronari falënderon Policinë e dy shteteve (Foto)

Me 10 korrik të këtij viti, Policia e Kosovës kishte marrë një informacion se në fshatin Sekiraqë të Podujevës është vjedhur një automjet i tipit BMW d, vlera e të cilit sillej rreth 50 mijë euro.

Brenda veturës ishte edhe dokumentacioni i pronarit përfshirë edhe patenta e shoferit.

Njësitë policore kishin dalë menjëherë në vendin e ngjarjes ku nga pronari kishin mësuar se vetura ishte vjedhur në mesnatë dhe nuk dihej vendndodhja e saj.

Pas një punë mirë të organizuar, Njësiti i Autokrimeve ka arritur të bie në gjurmë të veturës së vjedhur e cila ishte dërguar në Shqipëri.

Pronari i automjetit, Dardan Ejupi ka falënderuar Policinë e Kosovës e cila në bashkëpunim me autoritetet në Shqipëri kanë arritur të gjejnë veturën e tij, në Kavajë, afër Durrësit.

“E falënderoj shumë Policinë e Kosovës, posaçërisht drejtorin e policisë, njësinë e auto-krimeve  dhe Policinë e Shtetit për kontributin e dhënë për të zbardhur këtë rast”, ka thënë Dardani.

https://www.facebook.com/pikturamuriunik/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close