Podujeva

FLORETË ZEJNULLAHU MERR PËRKRAHJE TË MADHE NGA FSHATRAT E LLAPIT

Floretë Zejnullahu e cila kandidon për herë të parë për deputete nga Partia Demokratike e Kosovës, ka qenë në vizitë në fshatrat përreth Batllavës.

Zejnullahu ka shpalos programin e partisë së saj, të cilit banorët e kësaj ane e mirëpritën.

Floreta është zotuar se gjatë këtij mandati  prioritet kryesor do ta ketë luftën kundër korrupsionit, bizneset dhe gratë në veçanti.

“Unë do të jem zë i fuqishëm  për qytetarët, për rininë dhe për gruan në veçanti. Do të krijomë mundësi të punësimeve dhe zhvillimeve. Do t’i përkrahim gjithmonë rininë dhe gruan”, ka thënë Floreta.

https://www.facebook.com/pikturamuriunik/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close