Podujeva

Deri në gjashtë orë pritje në Merdare

Pritjet në pikën kufitare mes Kosovës dhe Serbisë janë rritur.

Nga katër orë sa ishte me herët, tani sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitare, pritjet shkojnë deri në gjashtë orë.

Sipas QKMF, pritjet janë 5 orë e 40 minuta deri në 6 orë në Merdare.

Vazhdimisht po apelohet që mërgimtarët të zgjedhin pikë kalimet e tjera kufitare, për shkak se pritjet janë më të vogla.Ndërsa, në merdare, si cdo herë ka kolona e pritje të gjata.

https://www.facebook.com/pikturamuriunik/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close