Kronik e zezPodujeva
Të rejat

Dëmet nga vershimet në Metehi (Video)

Sot, pas pasojave të vershimeve të mëdha të shiut në qytetin e Podujeves, janë raportuar shumë dëme në shtëpi dhe infrastrukturë.

Përveç dëmeve në ndërtesa, ka pasur edhe probleme të trafikut dhe të tjera. Kjo situatë ka shkaktuar vështirësi për qytetarët dhe autoritetet lokale po përpiqen të gjejnë zgjidhje sa më shpejt që të jetë e mundur.

Është e rëndësishme që të ndërmarren masa për të parandaluar dëmet e tilla në të ardhmen dhe për të siguruar që qytetarët të jenë të sigurtë në rastet e tilla të fatkeqësisë natyrore.

https://www.facebook.com/pikturamuriunik/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close