LajmePodujeva

Banorët në komunat me rrezik të mesëm dhe të ulët mund të rrin në kafiteri deri në ora 22:00

Banorët të cilët janë në komunat me rrezik të mesëm dhe të ulët që nga sonte mund të shijojnë pijet e tyre deri në orën 22:00 në kafenenë e parapëlqyer.

Ky vendim u mor sot nga MSH-ja.

Në komunat me rrezik të mesëm dhe të u犀利士 lët u lejohet lëvizja e lirë deri në orën 22:00./IndeksOnline/

https://www.facebook.com/pikturamuriunik/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close