Podujeva

Askush në “magje”, kriz për bukë në Podujevë – Vetëm dy furra të hapura

Tashmë kemi hyrë në vitin 2020 dhe janë shfaqur problemet e para. 

Në qytetin e Podujevës në diten e parë të vitit të ri, ka pasur krizë për bukë. 

Përveç dy furrave, të gjitha të tjerat kanë qenë të mbyllura, shkruan Indeksonline. 

Kjo i ka detyruar qytetarët që ose të presin në rend ose të blenë ushqim të gatshëm në restorante. 

Rradhë të gjata janë krijuar para dy furrave dhe se ato nuk po arrin të përmbushin kërkesat.

https://www.facebook.com/pikturamuriunik/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close