Rreth nesh

PortalPodujeva.com, përmes këtij portali qëndron më afër banorëve të saj dhe prezanton Podujevën e sotme dhe të shkuar, duke ofruar informata të nevojshme për secilën fushë të interesit. Qytetarët do të kenë mundësinë që përmes këtij portali të kenë qasje në informata dhe njoftime të cilat transmetohen në vazhdimësi si aktivitete dhe të dhëna tjera.

Portali është i pajisur me informata ditore, me njoftime, shpallje, trashëgiminë kulturore, artin, historinë, sportin, turizmin, bizneset, shërbimet shoqërore, etj. Portali ofron mundësinë e promovimit të Podujevës në fushën e investimeve, turizmit dhe argëtimit, duke i’u ofruar të gjithë të interesuarve, brenda dhe jashtë territorit të Kosovës, qasje direkte dhe të lehtë për çfarëdo informate që ju nevoitet për Podujevën.

Në mënyrë që ky portal të pasurohet çdo ditë dhe më shumë, kërkohet edhe kontributi i qytetarëve të Komunës së Podujevës, të cilët me përvojat, risitë dhe rekomandimet e tyre mund të kontribuojnë që Podujeva të jetë sa më mirë e përfaqësuar virtualisht dhe të gjitha bizneset kanë mundësi të promovojnë biznesin e tyre.

Për më shumë detaje rreth Portalit Podujeva.com, mund të kontaktoni në:

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    https://www.facebook.com/pikturamuriunik/
    Close
    Close